Huawei va umili iar pe Apple si se aproprie de Samsung

Huawei anul 2019 un an deosebit

Pentru cei de la Huawei anul 2019 va fi un an deosebit, ii va umili pe cei de la Apple. Si se vor apropria mai mult de cei de la Samsung cu fiecare trimestru fiscal

Huawei va umili iar pe Apple si se aproprie de Samsung

Vanzari mai mari decat in anul 2018

Huawei. Umilinta celor de la Apple va continua si in anul 2019 deoarece Apple va ramane in urma chinezilor in cea ceea ce priveste vanzarea de samrtphone-uri. Iar cei de la Samsung vor resimti presiunea de a inova ceva nou pentru a-si pastra loc de top. Comform analistilor de la TrendFore, in 2019 compania Huawei urmeaza sa inregistreze vanzari de 225 de milioane.

Huawei. Desi vanzarile de smartphone-uri ar urma sa scada la nivel global cu aproximativ 5% in cursul anului 2019, chinezii ar trebui sa merga improtriva trend-ului, asa cum amers compania Apple impotriva altora. Apple, in schimb ar urma sa inregistreze o scadere a vanzarilor, pana la 189 de milioane de unitati. Cu mult in urma celor de la Huawei, si ar putea ramane pentru o buna perioada de timp, sau chiar pentru totdeauna, pe locul 3 in topul producatorilor

Huawei ramane desupra celor de la Apple in vanzari de smartphone-uri si in 2019

 

Huawei va umili iar pe Apple si se aproprie de Samsung

Huawei. Singura parte buna pentru compania Apple este deocamdata ca XIaomi, Oppo si Vivo sunt cu forte mult in urma vanzarilor de smartphone-rui. Si desigur vor ramane pentru o buna perioada de timp! Evolutia Huawei va tine la distanta celelalte compani chinezesti. Dadorita  faptului ca companile chinezesti inca nu si-au creat un brend suficent de puternic la nivel global.

Huawei. Dupa cum se prezinta lucrurile in momentul actual, vanzarile companiei chinezesti vor continua sa creasca nu dor in anul 2019, ci si in urmatori anii.  Asa ca va fi doar o chestiune de timp pana cand va ajunge din urma pe cei de la Samsung. Iar cei de la Apple nu prea mai au ce sa faca in acesta situatie decat sa priveasca la succesul ceor de la Huawei.

 

Postat în Blog Etichetat cu: , ,

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!