Allview X4 Soul Infinity

Allview a lansat cu putin timp in urma, modelul X4 Soul Infinity impreuna cu asistentul vocal in limba romana, AVI. Telefonul este disponibil si in versiunea Plus, iar dotarile lor sunt extraordinar de bune.

Conform oficialilor de la Allview, AVI este primul asistent vocal in limba romana dezvoltat de o echipa Allview. Este inca in varianta beta si se va actualiza treptat, invatand non stop lucruri noi. Stie sa scrie mesaje, sa le citeasca, sa sune contactele, sa deschida aplicatii si sa faca setari.
Privirea iti va fi captivata de liniile rotunjite si surprinzatoare pentru un terminal realizat in proportie de 97% din metal.Curbura delicate il face sa se aseze bine in palma, astfel ca iti va fi foarte greu sa te mai desparti de el.

Camera frontala beneficiaza de 13 MP si este prevazuta cu Flash Selfie, care iti ofera selfie-uri luminoase chiar si atunci cand gradul de iluminare este destul de scazut in incapere. Datorita tehnicilor inovatoare, lumina este folosita pentru a reda culorile in tonuri cat mai natural, oferind stralucire chipurilor fotografiate.


X4 Soul Infinty este disponibil in mai multe versiuni denumite L, S, N si Z.

Modelul de top, si anume Z, are ecran in format 18:9 exact ca Galaxy S8. Are 5.7 inch diagonala, este produs de Sharp, are panou IPS si rezolutie Full HD.
Procesorul este un octa core, are 4GB de RAM si 32GB de stocare cu slot microSD, care poate fi suplimentata prin utilizarea unui card MicroSD de pana la 128 GB in regim single SIM. Primiti Android 7, camera duala de 13+5MP si frontala de 8MP. Are senzor de amprenta, USB C, baterie de 3000 mAh.
Varianta Plus vine cu 6GB de RAM, ecran de 6 inch si procesor octa core la 2.5 GHz. In rest sunt identice.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!