ADATA lansează modulele de memorie RGB DDR4 SPECTRIX D41

Piata componentelor pentru PC a stagnat putin in ultimi ani, astfel performanta de top poate fi atinsa chiar si cu componentele vechi.

Asa ca cele mai mari upgrade-uri care le pot face gamerii sunt cele vizuale, iar producatori de componente au inceput sa lanseze din ce in ce mai multe componente cu iluminari RGB.

Cu toate acestea, cei de la ADATA Technology au lansat o noua serie de memorii ram denumite DDR4 XPG SPECTRIX D41, noile module de memorie promit performante remarcabile cat si un show de lumini deosebit de  atragator.

Nivelul de performanta remarcabil este asigurat de SPECTRIX D41 cu frecvente de operare cuprinse intre 2660 MHz si 4600MHz. Aceasta suporta atat platformele Intel X299, AMD AM4 Ryzen si Intel Extreme Memory Profile(XMP) 2.0 pentru overclocking poate fi configurat chiar şi din sistemul de operare pentru stabilitate sporita a sistemului.

Noile module de memorii sunt realizate cu cipuri de inalta calitate care asigura fiabilitate maximă și durabilitate, racirea este asigurata de un radiator propriu si PCB(Printed Circuit Board) cu 10 straturi, oferind o calitate imbunatatita a transferului semnalului si a unei fiabilitati mai mari.

Avand incredere atat de multa in memoriile XPG SPECTRIX D41 cei de la ADATA Technology ofera garantie pe viata pentru modulele de memorie.

Postat în Blog

Ti-a placut acest articol? Nu rata ultimele stiri!