Amanet Electronice cumpar – laptopuri,  telefoane, televizoare si calculatoare defecte

http://www.calculator-service.ro/

De ce sa alegi un amanet de electronice?

Simplu spus primesti banii de care ai nevoie in timp util si fara energie consumata inutila. Cu totii avem in casa obiecte electronice acestea fiind laptopuri, telefoane, televizoare sau calculatoare functionale si defecte. Cand vine vorba de rezolvarea unei probleme urgente, a oferi amanetului de electronice un obiect care sa poata fi valorificat, acesta este chiar cu adevarat o solutie simpla si preferata.

Goldnet Service – Amanet Electronice

Goldnet Service – Amanet de electronice ofera o evaluare corecta a produsului electronic, indiferent ca este vorba de smartphone, laptop, tableta, televizor sau calculator functional sau defect. Gama de produse acceptata este una extrem de variata. De asemenea, pretul produsului vandut va fi intre 35-40% din valoarea de piata a acestuia la momentul respectiv.

Valorificarea sau vanzarea produsului se face in baza unui contract de vanzare – cumparare transparent, fara clauze ascunse, insa noi nefiind un amanet ci un magazin de laptopuri si calculatoare nu putem sa va inapoiem produsul atunci cand veniti cu bani imprumutati.  Deoarece odata semnat contractul de vanzare – cumparare dumneavoastra pierdeti dreptul de proprietate asupra obiectului in schimbul sumei primite de la noi.

client business cumpar laptop

CLIENT BUSINESS?

Daca sunteti persoana fizica sau reprezentati a unei firme si aveti mai multe produse pe care doriti sa le valorificati sau sa le vindeti sub forma de lot, noi le putem cumpara. Pentru a putea oferi detaliile estimarii unui pret corect avem nevoie sa stim configuratia produsului si starea acestuia.
Pare dificil? Nu este nicio problema ne puteti contacta la numarul de telefon 0731.119.713
sau trimiteti-ne un e-mail la vanzari@dezmembrare-laptop.ro

 

VA PROTEJAM CONFIDENTIALITATEA

Amanet ElectroniceDe multe ori se intampla ca produsele aduse de clienti sa contina datele lor personale. Iar multi clienti, sunt ingrijorati de faptul ca datele lor ar putea ajunge unde nu trebuie. Nu este cazul sa va ingrijorati Goldnet Service va asigura ca datele vor fi sterse imediat ce produsul sau produsele ajung la noi, pentru ca respectam confidentialitatea clientului. Daca doriti datele sau fisierele personale, noi va putem face gratuit back-up pentru maxim 5GB de fisiere si astfel va recuperati datele.

Programul RABLA

De asemenea exista si varianta Programul Rabla. In situatia in care v-ati hotarat sa achizitionati un laptop sau un desktop de la noi atunci vi se vor arata toate modele existente pe stoc in acel moment cu preturi cuprinse intre 400-1200 de lei in functie de model, configuratie, performanta iar din pretul de lista se va scadea contravaloarea produsului dvs la care se adauga un bonus de 50-200 lei si veti primi un laptop sh sau un calculator sh perfect functional cu garantie 12 Luni.